Ιστορικό

Η εταιρεία μας έχει μακρά και πλούσια ιστορία στην παραγωγή, εμπορία, μεταποίηση και τυποποίηση ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. Η αρχή έγινε εδώ και 25 χρόνια με την παραγωγή και εμπορία σταφυλιών για την παραγωγή κρασιού.

Στη δυναμική της εταιρείας προστέθηκε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής extra παρθένου ελαιολάδου από τις ελιές που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.

Την πρώτη μονάδα παραγωγής ελαιολάδου ακολούθησε και μια δεύτερη αποκλειστικά για την έκθλιψη ελαιοκάρπου από βιολογική καλλιέργεια. Στη συνέχεια η εταιρεία προσθέτει στην δυναμική της τον κατάλληλο ηλεκτρομηχανικό εξοπλισμό για την παραγωγή και τυποποίηση διαφόρων ποιοτικών προϊόντων της Κρητικής γης.
Σήμερα 25 χρόνια μετά είμαστε περήφανοι διότι οι προσπάθειες και ο κόπος τόσον χρόνων αποδίδει καρπούς αντάξιους των προσδοκιών μας.

Έτσι σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση με σιγουριά και αίσθημα ευθύνης να προσφέρουμε στον καταναλωτή μας Κρητικά ποιοτικά προϊόντα με την εμπορική ονομασία CretaVita*.

Το όνομα CretaVita προέρχεται από λατινικές λέξεις και σημαίνει Η ζωή της Κρήτης.

Σχετικά με την CretaVita

H CretaVita διαθέτει στην Ελληνική και διεθνή αγορά Κρητικά ποιοτικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η όρεξη για δουλειά, η τιμιότητα και η σωστή και αξιοπρεπής αντιμετώπιση των πελατών, μας καταξίωσε ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο της παραγωγής, εμπορίας, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων.

Η CretaVita έχει σαν σκοπό και στόχο την:

Παραγωγή

Η παραγωγή των προϊόντων της CreataVita είναι απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματιζόμενη.

Αξιοποιούμε τη γνώση που υπάρχει στον ευρύτερο χώρο της Πληροφορικής Τεχνολογίας, ώστε να παρέχουμε συστηματικά και με ακρίβεια πλήρεις συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν τον κλάδο.

Η προετοιμασία αρχίζει από το χωράφι όπου δίνονται οι κατευθυντήριες οδηγίες στο παραγωγό από έμπειρα στελέχη της εταιρείας μας. Η συγκομιδή, επεξεργασία, μεταποίηση και τυποποίηση των αγροτικών προϊόντων διέπεται από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και υγιεινής. Οι πρώτες ύλες, ο μηχανολογικός εξοπλισμός αλλά και η όλη διαδικασία υφίστανται έλεγχους που καθορίζονται από τους εποπτεύοντες οργανισμούς πιστοποίησης και ελέγχου.